Februari 2012

Museumbattle 6 t/m 10 februari 2012

Van 6 tot en met 10 februari 2012 vond in Utrecht de Museumbattle plaats; een snelkookpan van crossmediale creativiteit voor communicatie– en mediatechniekstudenten uit Utrecht. In 5 werkdagen ontwikkelden ongeveer 80 studenten crossmedia concepten voor 5 musea, te weten Bonnefanten Maastricht, Museum Speelklok, Armando Museum, Museum Catharijneconvent en Amsterdam Museum. Elk museum bracht een actuele en uitdagende case in. Op de finaledag op 10 februari presenteerden de studenten hun concepten aan de opdrachtgevers en koos de deskundige jury de winnaar. De studenten van de afstudeerrichting Creative Industries met het winnende concept voor Museum Catharijneconvent gingen met de felbegeerde Museumbattle bokaal naar huis.

Opdrachtgevers